spot_img

Τι εννοούμε δυνατή, μέτρια και χαμηλή φωτιά;

Σε κάθε συνταγή δίνεται η ένταση της φωτιάς που είναι ιδανική για το ψήσιμο κάθε κρεατικού. Αν έχουμε ψησταριά υγραερίου είναι πολύ εύκολο να το ρυθμίσουμε- δε χρειάζεται παρά να γυρίσουμε το διακόπτη στην κατάλληλη ένταση. Αν όμως, ψήνουμε στα κάρβουνα, δοκιμάζουμε την ένταση με διαφορετικό τρόπο. Βάζουμε το χέρι μας στο ύψος που θα βάλουμε τη σχάρα και αν αντέχει για 5 δευτερόλεπτα το πολύ, είναι δυνατή. Αν αντέχει το χέρι μας έως 8 δευτερόλεπτα είναι μέτρια προς δυνατή. Σε περίπτωση που χρειαστούμε να ρυθμίσουμε την ένταση της φωτιάς κατά τη διάρκεια του ψησίματος, πάντα ελέγχουμε τη θερμοκρασία με το χέρι μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή