Σε κάθε συνταγή δίνεται η ένταση της φωτιάς που είναι ιδανική για το ψήσιμο κάθε κρεατικού. Αν έχουμε ψησταριά υγραερίου είναι πολύ εύκολο να το ρυθμίσουμε- δε χρειάζεται παρά να γυρίσουμε το διακόπτη στην κατάλληλη ένταση. Αν όμως, ψήνουμε στα κάρβουνα, δοκιμάζουμε την ένταση με διαφορετικό τρόπο. Βάζουμε το χέρι μας στο ύψος που θα βάλουμε τη σχάρα και αν αντέχει για 5 δευτερόλεπτα το πολύ, είναι δυνατή. Αν αντέχει το χέρι μας έως 8 δευτερόλεπτα είναι μέτρια προς δυνατή. Σε περίπτωση που χρειαστούμε να ρυθμίσουμε την ένταση της φωτιάς κατά τη διάρκεια του ψησίματος, πάντα ελέγχουμε τη θερμοκρασία με το χέρι μας.
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.