Θρίαμβος του ποδηλατικού ομίλου Καλαμάτας

Στη Βόρεια Εύβοια,στις 4 και 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας κατηγοριών Masters, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη χώρα .

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καλαμάτας θριάμβευσε
και στα δύο αγωνίσματα τόσο της ατομικής χρονομέτρησης όσο και της αντοχής, αφού οι αθλητές του Σταύρος Κανελλόπουλος και Δημήτρης Δημητρακόπουλος κυριάρχησαν με διαφορά έναντι όλων των συναθλητών τους αποσπώντας τις πρώτες θέσεις και τις φανέλες του “Πρωταθλητή Ελλάδος 2020” ο μεν πρώτος στη χρονομέτρηση ο δε δεύτερος στην αντοχή.
Ειδικότερα τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου μας που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι τα ακόλουθα:

  1. Στην κατηγορία Μάστερ Α Κανελλόπουλος Σταύρος πρώτος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και Πρωταθλητής Ελλάδος 2020 και τέταρτος στο αγώνισμα της αντοχής.
  2. Στην κατηγορία Μάστερ Β Δημητρακόπουλος Δημήτρης δεύτερος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και πρώτος στο αγώνισμα της αντοχής και Πρωταθλητής Ελλάδος 2020.
  3. Στην κατηγορία Μάστερ Β Ψωματαρης Γεώργιος εικοστός δεύτερος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και εκτός χρόνου στο αγώνισμα της αντοχής λόγω σκασίματος ελαστικού.
  4. Στην κατηγορία Μάστερ Α Παπαδημητρίου Ιωάννης ενδεκατος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και τριακοστος δεύτερος στο αγώνισμα της αντοχής.
  5. Στην κατηγορία Μάστερ Γ Κωνσταντόπουλος Νικόλαος τέταρτος στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και δέκατος ένατος στο αγώνισμα της αντοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή