Η δημοτική αρχή της Τρίπολης δίπλα στα χωριά

Ο Δήμαρχος της Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, στέκεται δίπλα στα χωριά και συνεχίζει τα έργα τους καθημερινά. Ο Γιώργος Λαγός επισκέφθηκε το Αλεποχώρι για να διαπιστώσει τις περαιτέρω ανάγκες και εργασίες που χρειάζονται. Ο κ. Λαγός συναντήθηκε με το Πρόεδρο Αλεποχωρίου Κωνσταντίνο Αγγουρά και συζήτησαν για τις φθορές που υπάρχουν στο χωριό του σχολείου και για το πως θα μπορούσαν να τις αποκαταστήσουν. O Πρόεδρος του χωριού τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που ήρθε τέτοιο μηχάνημα στο χωριό και χρησιμοποιήθηκε σε δρόμο που έως τότε ήταν εγκαταλελειμένος. Ο Αντιδήμαρχος υπενθύμισε στον Πρόεδρο ότι οι οδηγίες του Δημάρχου κ. Τζιουμη είναι σαφείς και αφορούν τη βελτίωση και ομαλοποίηση της καθημερινότητας σε όλα τα χωριά του Δήμου Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε τη ρητή δέσμευση της δημοτικής αρχής να στηρίξει έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε κάθε μαντρί και σε κάθε χωράφι των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής μας.
Τέλος, επανέλαβε την αναγκαιότητα διαλόγου ανάμεσα στη δημοτική αρχή αι τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, αφού έτσι ακούγονται τα προβλήματα κάθε χωριού και δίνονται λύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή