Ύστατη προσπάθεια για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον Παναρκαδικό

Το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού Α.Ο. καλεί όλα τα μέλη του Σωματείου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης. 

Η ύστατη προσπάθεια για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ( ώρα 20.30 ) στα γραφεία του Παναρκαδικού που βρίσκονται στο γήπεδο επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 91 – 93. Μετά από αυτή την προσπάθεια και αν δε βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ομάδας το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης ανακοινώνει δημόσια ότι θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο για το διορισμό Διοικούσας Επιτροπής. Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι, όλοι οι τοπικοί φορείς και όσοι αγαπούν την ομάδα να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο ιστορικό σωματείο. 

Τα χρονικά όρια πλέον είναι περιορισμένα και όλες οι πλευρές θα πρέπει να βοηθήσουν στη συγκρότηση Διοίκησης που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Όλοι την Τετάρτη στο γήπεδο για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας. Κανένας δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. 

Όλοι μαζί θα  καταφέρουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναρκαδικό μας που φέτος συμπλήρωσε 93 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυσή του! Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία στην παραπάνω έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα είναι και η τελευταία ευκαιρία διάσωσης της ομάδας μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Γ.Σ.                                                                                                                                                                                                 
Σάββας Ιωάννη Σίδερης – Πρόεδρος
Δημήτριος Ιορδάνη Σίδερης – Γεν. Γραμματέας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή