Φιλέτο κοτόπουλο με ντοματίνια, πολύχρωμες πιπεριές και σάλτσα πορτοκαλιού.

Θα χρειαστούμε:

  • Φιλέτο κοτόπουλο
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • Μερικά ντοματίνια
  • Χυμό πορτοκάλι
  • Δενδρολίβανο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λάδι
  • Μερικές φλοίδες γραβιέρας

Εκτέλεση:

Σωτάρουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε ένα τηγάνι αφού το έχουμε αλατοπιπερώσει μέχρι να πάρει χρώμα. Το απομακρύνουμε και το τοποθετούμε σε ένα δισκάκι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 15 λεπτά. Στο τηγάνι που είχαμε το κοτόπουλο, σωτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τις πιπεριές και τα ντοματίνια. Προσθέτουμε το επιθυμητό αλατοπίπερο, το δενδρολίβανο και σβήνουμε με τον χυμό πορτοκαλιού. Πρίν σωθεί ο χυμός στο τηγάνι, προσθέτουμε στα τελευταία 2 λεπτά και το φιλέτο κοτόπουλο. Απομακρύνουμε σε ένα πιάτο το φιλέτο, γαρνίρουμε με τις πιπεριές και τα ντοματίνια και περιχύνουμε με τον λιγοστό συμπυκνωμένο χυμό. Τελειώνουμε με μερικές φλοίδες γραβιέρας. Ταιριάξτε το με πατατούλες Baby ή ρυζάκι.

Καλή σας όρεξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή