Ο ιατρός Ιωάννης Δαύρος νέος πρόεδρος του Παναρκαδικού

Νέο ξεκίνημα για την ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού Α.Ο. μετά την ανάδειξη νέας Διοίκησης που προέκυψε  στις εκλογές κατά τη διάρκεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Μέσα σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον της ομάδας τα “ηνία” του Συλλόγου ανέλαβε ο γνωστός Ιατρός κ. Ιωάννης Δαύρος ( τ. Δντής  Παιδιατρικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ). Μαζί του στη Διοίκηση της ομάδας θα είναι και άλλοι γνωστοί Ιατροί της Τρίπολης καθώς και καταξιωμένα πρόσωπα που ανήκουν στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης, της επιχειρηματικότητας, της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ιωάννης Δαύρος ( Ιατρός Παιδίατρος – τ. Δντής Παιδιατρικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης )

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α: Ηλίας Καναβέτας ( Επιχειρηματίας )

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β: Στέλιος Λουμπαρδιάς ( Ιατρός Παθολόγος –  Δντής Παθολογικής Κλινικής Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης )

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ( Δημοσιογράφος – Πρόεδρος Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας )

ΤΑΜΙΑΣ: Μάκης Μπουρτσουκλής ( Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός – Σύμβουλος Επιχειρήσεων )

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κατερίνα Σιάμπου ( Προϊσταμένη Δνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Πληροφορικής Δήμου Τρίπολης )

ΜΕΛΗ: Αντώνης Πετρόπουλος ( Ιατρός – Μικροβιολόγος )

            Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος ( Γενικός Ιατρός Κ.Υ. Μεγαλόπολης )

            Κώστας Κυριακόπουλος ( Εκπαιδευτικός )

 Στην προεδρία της Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγη ομόφωνα και τιμητικά ο γνωστός Δικηγόρος ( τ. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης ) κ. Δημήτριος Κωστόγιαννης και μαζί του ως μέλη της Ε.Ε. θα είναι οι: Βλάμης Ιωάννης ( Λογιστής ) και  Κυριάκος Παπακωνσταντίνου ( Μουσικός Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης ). Αναπληρωματικά μέλη της Ε.Ε εξελέγησαν οι: Γιώργος Μουλόπουλος ( συνταξιούχος ΔΕΗ ) και Νικόλαος Κοντογιάννης  ( συντ. δάσκαλος, τ. Δντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αρκαδίας ).

 Με απόφαση του νέου Δ.Σ. ειδικός συνεργάτης γραμματειακής υποστήριξης ορίστηκε ο έμπειρος στα διοικητικά θέματα κ. Γιώργος Κριτσιδήμας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Ιωάννης Δαύρος έκανε λόγο για την ανάγκη ενότητας των φίλων της ομάδας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Παναρκαδικού και επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για εκείνον αλλά και για όλους τους συνεργάτες του που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να οδηγήσουν φέτος την ιστορική ομάδα της Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Τέλος ο νέος Πρόεδρος του Παναρκαδικού ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει ο καθένας ξεχωριστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή