Συγκέντρωση χρημάτων για προμήθεια Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου ‘Χορεσίβιος’, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας και την αγροτική ιατρό της περιοχής μας, ξεκινά προσπάθεια συγκέντρωσης του απαραίτητου ποσού για την προμήθεια και εγκατάσταση ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED).

Το μηχάνημα αυτό θα εγκατασταθεί μόνιμα στην κεντρική πλατεία του Βαλτεσινίκου και θα είναι άμεσα προσβάσιμο σε οποιονδήποτε πολίτη θα το χρειαστεί. Θα παραδοθεί στον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βαλτεσινίκου με ενημερωτική πινακίδα ότι πρόκειται για δωρεά των κατοίκων.

Ο Σύλλογος καλεί όλες και όλους τους μόνιμους και μη κατοίκους που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτής της προσπάθειας, να προσφέρουν όποιο ποσόν επιλέξουν, ώστε να υλοποιηθεί αυτό το τόσο σοβαρό έργο για την κωμόπολη μας. Σε περίπτωση μη συγκεντρώσεως του απαραίτητου ποσού, που υπολογίζεται στις 2.500 ευρώ, το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για αγορά ιατρικού εξοπλισμού.

Υπεύθυνοι για την συγκέντρωση των χρημάτων ορίζονται οι Βασιλικός Παναγιώτης στην ταβέρνα Βασιλικός και το Valtesiniko Cafe, ενώ με την ολοκλήρωση του έργου, θα υπάρξει πλήρης και αναλυτική αναφορά για το κόστος του έργου και το δαπανηθέν ποσό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή