“Οι μάσκες έπεσαν” στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο…

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της
Τετάρτης 22 Ιουλίου 2020, κυριάρχησε το θέμα για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Για αυτό το θέμα και για άλλα πολλά (ερωτήσεις-τοποθετήσεις) που έθεσε η παράταξη μας στην χθεσινή συνεδρίαση και απασχόλησαν το Δημοτικό Συμβούλιο, μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης “Επί της ουσίας“ στους 91,5FM και στον Μηνά Αρτόπουλο, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” Νίκος Τσιαμούλος.

Ο κ.Τσιαμούλος πριν τοποθετηθεί για το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, νωρίτερα έθεσε στην Δημοτική Αρχή μια σειρά καίρια ερωτήματα – προτάσεις που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και την έρρυθμη λειτουργία του Δήμου. Επίσης ενημέρωσε το “Σώμα”, όπως είχε δεσμευτεί, ότι είναι σχεδόν έτοιμη η εισήγηση-πρόταση για την καθιέρωση ημέρας μνήμης των τοπικών ευεργετών του Δήμου μας και το Σεπτέμβριο θα την καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητηθεί, να ψηφιστεί και να ανακοινωθεί η συγκεκριμένη ημερομηνία για την εν λόγω εορτή.

Για τη διαχείριση των απορριμμάτων ο κ.Τσιαμούλος υπενθύμισε και επισήμανε μεταξύ άλλων την αλλαγή στάσης του Δημάρχου Τρίπολης κ.Τζιούμη, από την εποχή που ήταν με την παράταξη του κ.Κοτσιάνη μέχρι και σήμερα. Τόνισε. πως όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο κ.Τζιούμης, είχε ψηφίσει θετικά για την λειτουργία της χωματερής στον Άγιο Βλάση, έπειτα αντιδρούσε για την διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι όπου τώρα υλοποιεί αυτόν τον σχεδιασμό και ήταν κατά της λειτουργίας του εργοστασίου της ΤΕΡΝΑΣ στην Παλαιόχουνι για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων για όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ.Τσιαμούλος είναι ο μόνος Δημοτικός Σύμβουλος που από το 2010 δεν έχει αλλάξει θέση και στάση σε αυτό το μείζον θέμα και οι εξελίξεις τον δικαιώνουν. Ο κ. Τσιαμούλος ανέφερε πως ο Δήμαρχος τρέχει πίσω από τις εξελίξεις και τον κατηγόρησε ότι δεν ενημέρωσε και δεν ρώτησε κανέναν, που έβαλε την πόλη σε έκτακτη ανάγκη. Το μόνο που ξέρει είναι να “κουνάει το δάχτυλο”, να απειλεί και να μας λέει την “μισή”αλήθεια…
*Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Τσιαμούλου στο ηχητικό απόσπασμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή