Το “Ταξίδι Των Αναμνήσεων” από το Σταύρο Κουκάκη!

Ο Σταύρος Κουκάκης έχει εκδόσει ήδη στο παρελθόν δύο ακόμη βιβλία, “Δέκα & Ένα Χρόνια” και “Η Ιστορία Ενός Σαραντάρη”, τα οποία έχουν βραβευτεί σε πανελλαδικό επίπεδο από τον ΠΣΑΤ και μπορεί κάποιος να τα βρει στη βιβλιοθήκη του Μουσείου της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη. Τώρα είναι έτοιμος να εκδόσει το τρίτο του βιβλίο “Το Ταξίδι Των Αναμνήσεων”.

Ο Σταύρος Κουκάκης γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1970 στην Τρίπολη Αρκαδίας, όπου και κατοικεί έως σήμερα.Το 1988 ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα ως δόκιμος δημοσιογράφος αι επί 32 χρόνια ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ και τη συγγραφή βιβλίων. Από το 1993 βρίσκεται μόνιμα στην Τρίπολη, όπου έχει εργαστεί στον καθημερινό ημερήσιο Τύπο, στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Ξεχωριστές δημοσιογραφικές του εμπειρίες η συμμετοχή του ως μέλος στο Γραφείο Τύπου Mundobasket 1998. Συνακόλουθα, για δώδεκα χρόνια ήταν Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Αστέρα Τρίπολης, βιώνοντας όλη την πορεία της ομάδας από τη ΄Δ Εθνική έως τη Super League.

Το βιβλίο που θα δούμε, “Το Ταξίδι των Αναμνήσεων”, καταγράφει την πενηντάχρονη ιστορία του μπάσκετ στην περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου με όλους τους αγώνες των ομάδων Αρκαδίας, Λακωνίας,Μεσσηνίας που αγωνίστηκαν στις Εθνικές Κατηγορίες. Με τον τρόπο αυτο, οι περιοχές μας προβάλλονται σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και όλοι οι παίκτες και οι παίκτριες που είχαν την ευκαιρία να αγωνισθούν στις Εθνικές ομάδες ανδρών, γυναικών, παίδων, εφήβων, κορασίδων, νεανίδων.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είανι δύο σημαντικοί μοχλοίστην προβολή και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής μας, έχοντας και τα δύο σημαντική παράδοση στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας.

Ο τίτλος του βιβλίου μαρτυράει, πως πρόκειται για ένα ταξίδι αναμνήσεων και σημαντικών στιγμών, μέσα από τις ομάδες μπάσκετ και τους σπουδαίους παίκτες που αγωνίστηκαν στις εθνικές κατηγορίες, πρεσβεύοντας τους νομούς τους και τις πόλεις τους σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή έκδοση , που όμοια της δεν έχει προηγηθεί μέχρι σήμερα σε πανελλήνιο επίπεδο, η οποία θα διανεμηθεί σε όλη τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή