Επιστρατεύτηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό

«Μοιραζόμαστε αναμνήσεις ..όχι τον ιό»

Ο κορυφαίος και πολύ δημοφιλής Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, επιστρατεύθηκε στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό στα πλαίσια της καμπάνιας #μένουμεασφαλείς. Με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων, στο σχετικό βίντεο ο Τσιτσιπάς περπατώντας σε μια παραλία απευθύνεται στους νέους:

«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι, γιατί επιστρέφοντας από τις διακοπές σου, κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και στους παππούδες μας.

Όσοι αγαπάμε, μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορονοϊό.

Γι’ αυτό, αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας και την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε όσους αγαπάμε, όπως παλιά».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ:

Ωστόσο, το twitter δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο. Κάποιες αντιδράσεις ήταν αρνητικές:

Κάποιες άλλες θετικές:

Πέρα από τα παραπάνω, μιλώντας για επικοινωνία, όταν αποφασίζεις να εκμεταλλευτείς τη γραμματική ενός μέσου μεγάλης απήχησης, δηλαδή να επενδύσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά του βίντεο επειδή πιστεύεις ότι η οπτική εικόνα μπορεί να υποβοηθήσει την επικοινωνία του μηνύματος σου προς τα ακροατήρια, τότε είναι χρήσιμο να αξιοποιείς την γραμματική του μέσου συνδυαστικά με τους κώδικες του ακροατηρίου που απευθύνεσαι, αλλιώς καταλήγεις να φτιάχνεις ένα βίντεο αλά Σπύρου Παπαδόπουλου για μικρούς…

Ραφαέλλα Μανέλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή