Χατζόπουλος Στέφανος: «Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας»

Την Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Χατζόπουλος Στέφανος, υπέγραψε τη σύμβαση έργου ‘’Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης τοπικής κοινότητας Βλαχέρνας Δήμου Τρίπολης‘’.

Το έργο αφορά την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Βλαχέρνας, της Δημοτικής Ενότητας Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης, το οποίο – λόγω της παλαιότητας – παρουσιάζει διαρκείς διαρροές και δεν μπορεί να ελεγχθεί, διότι η όδευσή του είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος άγνωστη.

Η ολοκλήρωση του έργου θα έχει ως αποτέλεσμα την εξάλειψη των διαρροών, τον πλήρη έλεγχο του δικτύου -το οποίο θα οδεύει επί δημοτικών οδών- και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας νερού, αφού το δίκτυο θα κατασκευαστεί από σύγχρονα και ασφαλή υλικά.

Το συνολικό μήκος του νέου δικτύου ύδρευσης θα είναι 9.200 μέτρα, με προϋπολογισμό 627.400,00 € και ποσό σύμβασης 266.446,26 €. Ως ανάδοχος του συγκεκριμένου έργου έχει αναδειχθεί ο Αναστάσιος Γεωργιόπουλος.

Τέλος, το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020» μέσω της ΤΑΠΤΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑ 2020 ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Ο αντιπροέδρος της ΔΕΥΑΤ κατά τις δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Με το έργο αυτό διασφαλίζουμε την καλύτερη πρόσβαση νερού υψηλής ποιότητας, τη μείωση στο ελάχιστο άσκοπων διαρροών και τον πλήρη έλεγχο του δικτύου της συγκεκριμένης περιοχής, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή