Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Τρίπολης

Σήμερα, 14/09/2020 ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας κ.Καραλής Νίκος, παρευρέθηκε στον Αγιασμό του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Τρίπολης, το οποίο εγκαινιάζει τη λειτουργία του σήμερα. Οι εγγραφές για όσους γονείς ενδιαφέρονται συνεχίζονται μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου.

Είναι μεγάλη χαρά για την Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ, η λειτουργία αυτού του σχολείου καθώς τα παιδιά με αναπηρία έχουν πλέον ισάξια ευκαιρία στην εκπαίδευση.Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ κ.Θεοδωρόπουλος Βασίλης παρευρέθηκε στον αγιασμό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για όλους τους μαθητές μας με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.Ευχόμαστε ακόμα σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.Ευχόμαστε μία καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά για όλους με υγεία και χαμόγελα.Ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά για όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς με ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.”

Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!