ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με τον Λέο Ζαμπά

Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Λέο Ζαμπά  είναι μάλλον σοβαρό με τον Βραζιλιάνο ακραίο να ψάχνει διέξοδο για να φύγει από την Τούμπα, καθώς βλέπει ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να συναινέσει εύκολα σε ενδεχόμενο μεταγραφής του, χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά και με τον παίκτη να θέλει να πάρει οπωσδήποτε παιχνίδια στα πόδια του για να ανακάμψει από τον τραυματισμό του η πλευρά του Λέο Ζαμπά φέρνει προτάσεις για δανεισμό του.

Το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο όντως έχει εκδηλωθεί από την Φλουμινένσε που θέλει να βοηθήσει στον επαναπατρισμό του. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρόταση που έκαναν οι συμπατριώτες  για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή δεν δείχνουν διάθεση να καλύψουν σημαντικό μέρος του συμβολαίου του. Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι η Φλουμινένσε προτίθεται να καλύψει μόλις το 20% -30% από τις ετήσιες αποδοχές  του Λέο Ζαμπά κάτι που στον ΠΑΟΚ  θεωρούν ότι είναι πολύ μικρό ποσοστό.

Ο Δικέφαλος έχει πάντως το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις καθώς δεσμεύει το Ζαμπά μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο και η επιθυμία του παίκτη να βρει ομάδα που θα του δώσει παιχνίδια μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτές.

Sport24

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή