Το νέο κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Experience» της ελληνικής εταιρείας Celestyal Cruises ξεκινά τις κρουαζιέρες το Μάρτιο του 2021

Tην απόκτηση του νέου κρουαζιερόπλοιου “Celestyal Experience” που θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στις 6 Μαρτίου 2021 στα ελληνικά νησιά ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία Celestyal Cruises.

Οι κρουαζιέρες που θα πραγματοποιεί το Celestyal Experience είναι επτά διανυκτερεύσεων και με θέμα «Τρεις Ήπειροι».

Το πλοίο θα ξεκινάει από τον Πειραιά, με προσεγγίσεις στην Ελλάδα (Ρόδο), το Κουσάντασι (Έφεσος), το Ισραήλ (‘Ασντοντ), την Αίγυπτο (Πόρτ Σάιντ) και την Κύπρο (Λεμεσός).

Στις 3 Απριλίου 2021, το Celestyal Experience θα πραγματοποιεί την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» από τον Πειραιά με προσεγγίσεις στη Ρόδο, την Κρήτη (‘Αγιος Νικόλαος), τη Σαντορίνη, τη Μήλο, τη Μύκονο και το Κουσάντασι (Έφεσος).

Το Celestyal Experience που ανακαινίσθηκε πρόσφατα, έχει χωρητικότητα έως και 1.800 επιβάτες σε 789 καμπίνες, εκ των οποίων οι 160 διαθέτουν μπαλκόνι ή μεγάλες βεράντες.

«Παρόλο που ήταν μια εξαιρετικά απαιτητική και δύσκολη χρονιά για όλους, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον του ταξιδιωτικού κλάδου, και ιδιαίτερα για τις κρουαζιέρες. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη του Celestyal Experience στο στόλο μας, καθώς αυτό το κρουαζιερόπλοιο θα αλλάξει τα δεδομένα στην μέχρι τώρα εμπειρία κρουαζιέρας που προσφέρει η εταιρεία μας και ανυπομονούμε να το παρουσιάσουμε στους επισκέπτες μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή