Καθαρή πόλη, καθαρά χωριά: η προγραμματική δέσμευση γίνεται ορατή και απτή πραγματικότητα

katharipoli 1

Στο προεκλογικό πρόγραμμά μας («7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη αύριο»), που εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των δημοτών και αποτελεί πυξίδα και οδηγό κάθε ενέργειάς μας, στο κεφ. 8§1 αναγράφεται: άμεση απομάκρυνση των απορριμμάτων από τον Άγιο Βλάση…

katharipoli 2

Είμαστε ευτυχείς και υπερήφανοι διότι (και) η δέσμευσή μας αυτή υλοποιείται, επαληθεύεται, πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο έτος της θητείας μας. Δεν κατηγορούμε κανέναν, όμως η αλήθεια είναι ότι οι προκάτοχοί μας χρησιμοποιούσαν υπάρχουσες ή άνοιγαν καινούργιες χωματερές, από την Αγία Τριάδα μέχρι τον Άγιο Βλάση, μετά το πολύχρονο Πλάτωμα. Εμείς, με αποφασιστικότητα και σχέδιο, τις εγκαταλείψαμε, προσβλέπουμε στην αποκατάσταση του χώρου που κατελάμβαναν, προχωρήσαμε στην ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ των απορριμμάτων με τρόπο υπεύθυνο, όσο γίνεται αβλαβή για το περιβάλλον, με τους μικρότερους δυνατούς κινδύνους για την πανίδα και τη χλωρίδα της περιοχής, για τον άνθρωπο. Η διαχείριση – δεματοποίηση γίνεται μηχανικά, με «χειρουργική ακρίβεια», με τις εγγυήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας.

katharipoli 3

Όλα αυτά μέχρις ότου μέσω της ΤΕΡΝΑ–ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ δοθεί η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, την οποία προωθεί η Πολιτεία και υπέρ της οποίας είμαστε. Αλλά γι΄αυτά στον καιρό τους. Προς το παρόν πασχίζουμε και (θεωρούμε ότι) παρέχουμε στους δημότες μας καθαρή και αξιοπρεπή Τρίπολη, καθαρά και όμορφα χωριά. Με τη βοήθειά τους βέβαια, αφού η δημόσια εικόνα, καθαριότητα και υγεία είναι υπόθεση ΟΛΩΝ.  Έτσι –και πέρα από το ζήτημα της καθαριότητας και των απορριμμάτων– φθάνουμε στη γενικότερη προεκλογική συμφωνία μας, δέσμευση για μας: ΜΑΖΙ οδηγούμε τον Δήμο μας εκεί που του πρέπει.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κώστας Τζιούμης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή