Ακόμη μία δωρεά του Μαρτίνου |Παραλάβη σχολικού λεωφορείου από το Δήμο Τρίπολης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο συμπατριώτης μας εφοπλιστής, Αθανάσιος Μαρτίνος, προχώρησε σε μία ακόμη δωρεά στο Δήμο Τρίπολης. Ένα σχολικό λεωφορείο 20 θέσεων αξίας 90.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να αξιοποιείται από τους παιδικούς σταθμούς της πόλης. Ο Δήμος Τρίπολης παρέλαβε το λεωφορείο σήμερα το μεσημέρι στη 13:00.
Ο Δήμαρχος της πόλης μας, Κώστας Τζιούμης, και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης, Ηλίας Κούρος, ευχαρίστησαν τον κο Μαρτίνο για όσα έχει κάνει για την Τρίπολη και την εκπαίσευση, τονίζοντας ότι χωρίς την πρόσφορά του δε θα είχαν γίνει αρκετά πράγματα. Ο Δήμαρχος ανέφερε πως «Έχει γίνει ήδη μια συζήτηση με όλους τους γονείς παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς. Θα βγει ένα πρόγραμμα κυκλοφορίας του σχολικού λεωφορείου, σε συνεννόηση με τους γονείς. Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου προσφέρουν σημαντικό έργο στα παιδιά μας, έχουν εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους με μεγάλη εμπειρία. Με το λεωφορείο αυτό, λύνουμε το πρόβλημα με τη μεταφορά. Δεν είμαστε εναντίον των ιδιωτικών παιδικών σταθμών, όλοι να δουλέψουν, αλλά ο Δήμος οφείλει να φροντίσει για τους δικούς του παιδικούς σταθμούς.»
Από τη μεριά του ο κύριος Κούρος: «Με το λεωφορείο αναβαθμίζονται οι παιδικοί μας σταθμοί, με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερη ανταγωνιστικότητα. Δεν πρέπει να κλείνουν δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, διότι εκεί γίνεται εξαιρετική δουλειά, ενώ διαθέτουν έμπειρο και ικανό προσωπικό.»

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή