Λευκό κρασί; Ο τέλειος συνδυασμός.

Φινετσάτο συνοδευτικό για κρασί, μα τι άλλο από ένα ψητό ταλαγάνι. Εύκολο, γρήγορο γεμάτο γεύση που θα εντυπωσιάσει όχι μόνο εσάς αλλά και όποιον σας συντροφεύει.

Θα χρειαστούμε:

  • Ταλαγάνι
  • Πιτάκι
  • Άγρια ρόκα
  • Ντοματίνια
  • Σκορδόλαδο
  • Λευκό κρασί της αρεσκείας σας

Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς και ψήνουμε το πιτάκι για 5 λεπτά περίπου μέχρι να πάρει χρώμα. Κόβουμε μερικά ντοματίνια σε ένα μπολάκι, τα ραντίζουμε με το σκορδόλαδό μας προσθέτωντας λίγο θυμάρι, αλάτι και τα αφήνουμε να μαρινάρουν. Παράλληλα ψήνουμε το ταλαγάνι σε ένα τηγάνι και από τις δύο πλευρές του. Σε ένα πιατάκι βάζουμε το πιτάκι, το ταλαγάνι, τα ντοματίνια και μία τούφα άγρια ρόκα, ραντίζοντας με λίγο σκορδόλαδο από την μαρινάδα.
Έτοιμο!

Σερβίρετε το κρασί σας σε κολωνάτα ποτήρια και καλή σας απόλαυση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή