Ημερίδα από την Ένωση Στρατιωτικών Αρκαδίας “Προκλήσεις Διοίκησης – Σμηναγός Γεώργιος Βαγιανός”

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, Αρχισμηνίας (ΕΤΕΤΗ) Ευάγγελος Κουτρουφίνης, απευθύνουν δημόσια πρόσκληση στους πολίτες να παρευρεθούν στην ημερίδα με θέμα: Προκλήσεις Διοίκησης «Σμηναγός Γεώργιος Βαγιανός». Η ημερίδα πραγματοποιείται με αφορμή τα δέκα χρόνια ανάληψης της διοίκησης του διεθνούς αεροδρομίου της Καμπούλ από την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020, ώρα 17.00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, (Πλατεία Πετρινού, Τρίπολη) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

17.00 Έναρξη Ημερίδας – Καλωσόρισμα Αναγόρευση του Υποπτεράρχου (Ι) κ. Δημητρίου Παντελάτου ε.α, σε επίτιμο μέλος της ένωσης, από τον πρόεδρο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Αρκαδίας.

17.15 Εις μνήμην του Σμηναγού (ΤΥΟ) Γεώργιου Βαγιανού ε.α.

17.30 Χαιρετισμοί επίσημων Προσκεκλημένων.

18.30 Έναρξη Εργασιών Ημερίδας από τον δήμαρχο Τρίπολης, κ. Κώστα Τζιούμη.

19.00 Στο «Σαλόνι» της εκδήλωσης θα παρευρίσκονται: – Ο Πρέσβης ε. τ. του Αφγανιστάν στην Ελλάδα και Αναπληρωτής Υπουργός Ενημέρωσης και Πολιτισμού του Αφγανιστάν, κ. Ομάρ Σουλτάν. – Ο Πρέσβης ε. τ. της Ελλάδας στην Τουρκία, καθώς και στο Πακιστάν και Αφγανιστάν, κ. Πέτρος Μαυροειδής. – Ο Υποπτεράρχος (Ι) κ. Δημήτριος Παντελάτος ε.α, Στρατιωτικού Διοικητή των συμμαχικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ, το έτος 2010. – Ο Αρχισμηνίας (ΕΟΠΛ) κ. Ευάγγελος Κατσούλας, μέλος της ομάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, ως EOD EXPERT, στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ, το έτος 2010.

20.45 Πέρας Ημερίδας.

Δείτε το spot της Ημερίδας ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!