Δώδεκα προσλήψεις ιατρών στο Παναρκαδικό.

Δέσμευση Υπουργού στον Κωνσταντινόπουλο ότι θα γίνουν δώδεκα προσλήψεις ιατρών στο Παναρκαδικό ως το τέλος του έτους

Θα καλυφθούν και οι θέσεις ιατρών που αποχωρούν

Με επίκαιρη ερώτησή του στη Βουλή, στο Υπουργείο Υγείας,  ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέδειξε το θέμα της υποστελέχωσης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Ο Υπουργός ανέφερε:

–          Το νοσοκομείο της Τρίπολης βρίσκεται στο κέντρο της Πελοποννήσου και γι΄αυτό ο ρόλος του είναι αυξημένος, αφού δεν εξυπηρετεί μόνο τις ανάγκες του Νομού αλλά και όλης της Περιφέρειας. Γι΄αυτό το λόγο υπάρχει σχέδιο προκειμένου να αναβαθμιστεί και να εκσυγχρονιστεί με στόχο να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Η αναβάθμιση του νοσοκομείου δε θα είναι μόνο ως προς το προσωπικό, αλλά θα αποκτήσει και νέες υπηρεσίες όπως για παράδειγμα η λειτουργία ενός ακτινοθεραπευτικού κέντρου, το οποίο το έχει ανάγκη η Πελοπόννησος.

–           Αναμένουμε συνολικά δώδεκα προσλήψεις στις ειδικότητες καρδιολογίας, ουρολογίας, ακτινολογίας, χειρουργικής παίδων, χειρουργικής, γαστρεντερολογίας και ιατρικής βιοπαθολογίας στο βαθμό του επιμελητή Β΄ ως το τέλος του έτους. Επίσης θα καλυφθούν οι αποχωρήσεις των ιατρών όπως στην ουρολογική κλινική με δύο νέες προσλήψεις. Στο μικροβιολογικό και στο ακτινολογικό τμήμα θα ενταχθούν ένας και δύο γιατροί αντίστοιχα. Η χειρουργική κλινική θα ενισχυθεί επίσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή