Και γυμνασμένοι και δημιουργικοί με το ATHLETA CREATIVE CENTER!

Το Athleta Creative Fitness Center μπήκε στη ζωή μας στις αρχές Οκτωβρίου του 2015. Η Βάνα και η ομάδα της δημιουργησαν αυτόν τον πολυχώρο απο την αγάπη τους για τον αθλητισμό και τα οφέλη που αυτός έχει στη ζωή και στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Ο αθλητισμός έχει πολλές μορφές και όλοι οι άνθρωποι έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ωθεί την ομάδα του ATHLETA να προσαρμόζει τα προγράμματα του γυμναστηρίου στο επίπεδο και στις ανάγκες του κάθε αθλούμενου.

Στόχος του Athleta Creative Fitness Center δεν είναι μόνο η βελτίωση της σωματικής κατάστασης, αλλά αυτό το οποίο επικεντρώνεται είναι η σωστή λειτουργική άσκηση και η βελτίωση της ψυχικής υγείας.

Θα βρείτε πολλά προγράμματα , προσαρμοσμένα στον κάθε αθλούμενο, κάνοντας έτσι πιο ευχάριστη την καθημερινή σας γυμναστική! Pilates, Yoga, Aerobic, TRX και πολλά άλλα που θα σας προτείνει η εξειδικευμένη ομάδα του Athleta και θα ταιριάζουν αποκλειστικά σε εσάς.

Και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον , καθώς ο χώρος λόγω του μεγέθους του έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί διάφορα event σχετικά όχι μόνο με τη γυμναστική, αλλα σχετικά με το ΕΥ ΖΗΝ που μας αφορά όλους. Υγιεινή διατροφή, σωστή σωματική άσκηση και ισορροπία σε κάθε ψυχή.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Βάνα Αγγελοπούλου
Διευθυνση: Δεληγιάννη 2
Τηλ επικοινωνίας: 2710 221973

Όσο για τα event θα ενημερώνεστε μέσα από την ιστοσελίδα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή