Απομακρύνθηκε “εθελοντής” του Υπ.Εσωτερικών μετά από αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ

Τέσσερις μέρες μετά το πρώτο δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» (Ενας συνεργάτης με… παρελθόν) και ενώ ακολούθησαν αρκετές αποκαλύψεις (6+1 ερωτήματα για τον σύμβουλο του υφυπουργού), ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, τοποθετήθηκε πάνω στο καταγγελτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέροντας πως «δεν γνώριζε το παρελθόν» του συνεργάτη του.

Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας υπήρχε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το ποινικό μητρώο συνεργάτη του υφυπουργού που είχε οριστεί πλεον σε καίριες θέσεις.

Παρατίθεται απόσπασμα από το σημερινό ρεπορτάζ:

“Ο λόγος για τον 39χρονο πρώην ανθυπαστυνόμο Θεοδόσιο Μούγιο, που από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της Ν.Δ. βρέθηκε στο πλευρό του Θόδωρου Λιβάνιου σε σημαντικά θέματα διαχείρισης του υπουργείου. Ειδικότερα φαίνεται πως είναι αναπληρωματικό μέλος στην επιτροπή αξιολόγησης που θα εισηγείται στο υπουργείο Εσωτερικών ποια έργα θα λαμβάνουν ή όχι έγκριση για το πρόγραμμα τοπικής αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης». Εκεί μάλιστα αναγράφεται ως «εμπειρογνώμονας στη διαχείριση και εκτέλεση αναπτυξιακών προγραμμάτων».”

Σύμφωνα με τις πηγές της Εφημερίδας των Συντακτών, υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του πρώην ανθυπαστυνόμου, η μια εκ των οποίων τον έχει οδηγήσει εκτός Αστυνομικού Σώματος. Μετά από τα ρεπορτάζ και τις εξηγήσεις που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ το Υπουργείο φαίνεται να απάντησε.

Η απάντηση του Υπουργείου, όπως τη μεταφέρει η ΕΦΣΥΝ :

Το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται δημοσίευμα εφημερίδας, ήταν ένας από τους εθελοντές που είχαν παρουσία στο γραφείο του υφυπουργού Eσωτερικών. Το παρελθόν του ήταν παντελώς άγνωστο και στον υφυπουργό και στο υπόλοιπο πολιτικό γραφείο. Δεν διορίστηκε σε καμία θέση, όπως εύκολα οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει, και δεν είχε λάβει καμία οικονομική απολαβή κατά το διάστημα της παρουσίας του. Στις 9 Οκτωβρίου -αρκετές ημέρες δηλαδή πριν από το δημοσίευμα- και μόλις περιήλθαν σε γνώση του γραφείου του υφυπουργού σχετικές πληροφορίες, απομακρύνθηκε αμέσως και όπως ήταν φυσικό διακόπηκε κάθε επικοινωνία μαζί του. Σε τρεις συνέχειες η εφημερίδα επιμένει να αποδεικνύει ότι ο θησαυρός που υποτίθεται ότι ανακάλυψε, δεν είναι τίποτα παραπάνω από άνθρακες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή