«Θετικός» βρέθηκε αθλητής πολεμικών τεχνών στην Τρίπολη

«Θετικός» βρέθηκε αθλητής πολεμικών τεχνών στην Τρίπολη, ενώ αρνητικά ήταν όλα τα τεστ που ακολούθησαν από τον ΕΟΔΥ. Επίσης, απολυμάνθηκε ο χώρος και συνεχίζονται οι προπονήσεις.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ Combat Team Tripolis

«Ενημερωθήκαμε ότι ένας αθλητής ο οποίος βρέθηκε σε μια προπόνηση, την επόμενη μέρα βρέθηκε θετικός στο covid από ιχνηλάτηση λόγω του αδερφού του, αμέσως εμείς οι ίδιοι είχαμε την ευθύνη από την δικιά μας πλευρά να ενημερώσαμε τούς αθλητές μας που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του βάσει του καταλόγου εισερχομένων εξερχομένων που διατηρείται όπως και το επίσημο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ το οποίο και ήρθε σήμερα το πρωί και μας έκανε τέστ .Ολοι οι αθλητές και ο προπονητής του συλλόγου που είχαν έρθει σε επαφή βρέθηκαν ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ,δεν είχε κολλήσει κάνεις. Μετά ακολούθησε απολύμανση από ειδικό συνεργείο.Μετα τις ενέργειες μας η οδηγία του ΕΟΔΥ είναι ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας.

Να θυμίσουμε ότι:

Η σχολή όσο η Αρκαδία είναι στο επίπεδο Α Επιτήρησης τα μέτρα είναι τα έξης. Η προπόνηση θα ξεκινάει στις :05 κάθε ώρας και θα τελειώνει στις :55 κάθε ώρας ΑΥΣΤΗΡΆ, ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό, να αερίσουμε την αίθουσα η οποία αερίζεται και κατά την διάρκεια του μαθήματος διαμπερές και με εξαερισμό, όπως και να απολυμάνουμε τα στρώματα με το DALCO 100(γίνεται ενδιάμεσα σε όλα τα μαθήματα). Απαγορεύεται η χρήση των αποδυτηρίων, παρά μόνο της τουαλέτας, οπότε οι αθλητές πρέπει να προσέρχονται έτοιμοι. Όταν οι αθλητές εισέρχονται στη Σχολή θα γίνεται παντα θερμομέτρηση και χρήση αντισηπτικού . Επίσης κατά την είσοδο τους και στους κοινόχρηστους χώρους είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας μέχρι να ξεκινήσει η προπόνηση τούς και να φορέσει ο κάθε αθλητής τα προσωπικά του προστατευτικά.

Προσέχουμε όλοι μας και περνούμε τα μέτρα μας για να προλάβουμε και να μείνουμε υγιής!

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση όσο ποίο ανώδυνα γίνεται όπως τώρα που είναι ασυμπτωματικός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή