Κώστας Τζιούμης: “Υπηρετούμε την καθημερινότητα του δημότη”

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020. ο Δήμαρχος Τρίπολης και Πρόεδρος ΔΣ ΔΕΥΑΤ κ. Κώστας Τζιούμης, πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στον οικισμό Αγ. Σώστη. Το συγκεκριμένο έργο προβλέπει την αντικατάσταση παλαιών αγωγών ύδρευσης με νέους από πολυαιθυλένο 3ης γενιάς για μεταφορά πόσιμου νερού, καθώς επίσης και την επέκταση αγωγών ύδρευσης. Το δίκτυο ύδρευσης αφορά τους οικισμούς Άκρας, Παλαιάς Επισκοπής, Αγ. Σώστη, της Τ.Κ. Σταδίου, της Δ.Ε. Τεγέας του Δήμου Τρίπολης.

Το συνολικό μήκος του δικτύου θα είναι 3.500 m και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 199.800.00 €, χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Εσωτερικών – πρόγραμμα ‘’ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ’’ και από ιδίους πόρους.

Παρόντες στην αυτοψία ήταν υπηρεσιακοί παράγοντες της ΔΕΥΑΤ, οι οποίοι παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν μαζί με τοn Δήμαρχο για την πορεία του έργου.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης δήλωσε τα εξής: “Με το έργο αυτό διασφαλίζουμε την καλύτερη πρόσβαση νερού υψηλής ποιότητας και τη μείωση στο ελάχιστο άσκοπων μελλοντικά απωλειών νερού της συγκεκριμένης περιοχής. Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Τ, προχωρούν πάντα με γνώμονα την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή