Διενέργεια προληπτικών τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού

Ύστερα από θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο του τμήματος καθαριότητας και σε επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, ακολουθήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.

Προχωρήσαμε άμεσα σε διενέργεια τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σε υπαλλήλους του τμήματος καθαρότητας καθώς και σε όσους είχαν έρθει σε επαφή. Πραγματοποιήθηκαν 33 rapid τεστ τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά. Επίσης δόθηκε εντολή και στους υπαλλήλους που απουσίαζαν σήμερα να προχωρήσουν σε διενέργεια του τεστ στον τόπο κατοικίας τους. Θα ακολουθήσει αύριο προληπτική απολύμανση σε όλα τα κτήρια καθώς και σε όλα οχήματα του Δήμου.

Παράλληλα σήμερα το πρωί τρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενεργούσαν προγραμματισμένα τεστ στην πλατεία του Παραλίου Άστρους και στον χώρο του Κέντρου Υγείας Άστρους. Διενεργήθηκαν συνολικά 240 μοριακά τεστ, των οποίων τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες  μέρες.  

Ευχαριστούμε τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό τεστ και ιδιαίτερα ευχαριστούμε το σημερινό κλιμάκιο το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα, πέραν του ωραρίου του, και διενήργησε τα μη προγραμματισμένα rapid τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου. Σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ακολουθούμε τις προβλεπόμενες οδηγίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή