Κώστας Τζιούμης: «Με μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις, βελτιώνουμε την καθημερινότητα στην Τρίπολη και τα χωριά μας»

Η δημοτική αρχή της Τρίπολης συνεχίζει, με αμείωτη ένταση, να προχωρά σε μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις, με απώτερο στόχο τη διαρκή βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, με δηλώσεις του, τόνισε: «Κύριο μέλημα μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η βελτίωση επιτυγχάνεται μέσα από τα έργα, αλλά και από μικρότερες σημαντικές παρεμβάσεις.

Σε διάφορα σημεία της πόλης μας, δημιουργήσαμε παρτέρια, (όπως έξω από το σταθμό του ΟΣΕ) βάλαμε δένδρα και λουλούδια, τα οποία θα αλλάζουν, ανάλογα με την εποχή, με στόχο να βελτιώνεται η εικόνα της πόλης και των χωριών μας.

Επιπλέον, με εθελοντική εργασία κάποιων συμπολιτών μας, οι οποίοι δεν θέλουν να αναφερθούν τα ονόματα τους, έγινε μια εικαστική παρέμβαση σε κάδους απορριμμάτων.  Έχει γίνει πολύ ωραία δουλειά που αλλάζει την εικόνα που έχουν οι κάδοι.

Θα το επεκτείνουμε και σε κάδους απορριμμάτων, σε άλλα σημεία του Δήμου μας.

Εγώ αυτό που θέλω να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας είναι να δείξουν σεβασμό, να μην γίνονται βανδαλισμοί.»

Επιπλέον, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε, μετά από σχετικά ερωτήματα, στον καθαρισμό σημείων που έχουν γραφτεί με γκράφιτι, καθώς και στη στρατηγική συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με το ίδρυμα του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.

Τέλος, για το σχεδιασμό που αφορά το 2021, ο κ. Τζιούμης, υπογράμμισε ότι «έχουμε σχεδιάσει μια βεντάλια δράσεων και εκδηλώσεων, έχουμε υποβάλλει προτάσεις στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και έχουν προκύψει θετικές ειδήσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή