Μέχρι το Σάββατο οι ανακοινώσεις για το πως θα κάνουμε Χριστούγεννα

Τις επόμενες τρεις μέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις για οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σημείωσε ότι, αν και υπάρχει πτώση στους δείκτες κρουσμάτων και νοσηλειών, ωστόσο αυτή δεν κρίνεται ικανοποιητική. Η βελτίωση είναι αργή και αυτό έχει καθυστερήσει το άνοιγμα των δραστηριοτήτων και ενδεχομένως να καθυστερήσει κι άλλο, υπογράμμισε.

Ο κ. Πετσας επεσήμανε για άλλη μια φορά ότι μέχρι τις 7 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξουν σχολεία, ψυχαγωγία ή χιονοδρομικά και δε θα υπάρξει δυνατότητα μετακίνησης από νομό σε νομό, πλην συγκεκριμένων εξαιρέσεων και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει εισήγηση για να διαφοροποιηθούν τα μέτρα σε περιφερειακό επίπεδο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε ότι αναμένεται να υπάρξει επέκταση του ωραρίου στην κυκλοφορία για να διευκολυνθούν τα καταστήματα του λιανεμπορίου. Αναζητείται επίσης, όπως είπε, μια λύση στο ωράριο για τις ημέρες των εορτών, προκειμένου να μετακινηθεί ο κόσμος για όσο θα του επιτρέπεται και υπενθύμισε ότι θα πρέπει οι εορτασμοί στα σπίτια να είναι μέχρι εννέα άτομα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι είμαστε εν αναμονή ανακοινώσεων για τη λειτουργία των εκκλησιών καθώς η κυβέρνηση είναι σε συνεργασία με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή