Μακιγιάζ με χρυσή σκιά ματιών για να υιοθετήσεις την top τάση της σεζόν!

Για ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ, ο συνδυασμός του μαύρου eye liner με έντονη χρυσή σκιά και απαλά nude glossy χείλη αποτελεί την ιδανική επιλογή. Ταιριάζει σε όλες μας και μπορεί να αποτελέσει την τέλεια λύση για μια βραδινή ή επίσημη εμφάνιση. Συνδυάστε λοιπόν μια έντονη χρυσή σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο μαζί με μια καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού, ολοκληρώνοντας με την τέλεια γραμμή eyeliner σε μαύρο χρώμα!

Πρώτο βήμα είναι να τοποθετήσουμε primer ματιών σε όλο το κινητό βλέφαρο, αφού το αφήσουμε να στεγνώσει συνεχίζουμε τοποθετώντας με το κατάλληλο πινέλο ή με το δάχτυλο μας μια έντονη χρυσή σκιά της επιλογής μας.

Με ένα φουντωτό πινέλο τοποθετούμε μια ματ σκιά σε σκούρο καφέ ψυχρό χρώμα. Με το πινέλο τραβάμε την καφέ σκιά προς την εξωτερική γωνία του ματιού με ανοδική πορεία, έξω και προς τα επάνω! Αφού κάνουμε τη γωνία όσο έντονη θέλουμε, τοποθετούμε μαύρο υγρό eye liner από τη μέση του ματιού και πίσω, έτσι δίνουμε εύκολα ανοδικό σχήμα στα μάτια μας.

Βάζουμε καφέ μολύβι μέσα στην υγρή γραμμή των ματιών και με ένα μικρό πλατύ πινέλο σβήνουμε με καφέ σκιά κάτω από τα μάτια. Για να δώσουμε ένταση στο βλέμμα τοποθετούμε αρκετή μαύρη μάσκαρα στις πάνω αλλά και στις κάτω βλεφαρίδες. Για τα χείλη επιλέγουμε nude αποχρώσεις, σε καφέ ή μπεζ χρώμα, για extra λάμψη στα χείλη προσθέτουμε ένα έντονο λαμπερό gloss με shimmer!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή