Φιλοτεχνικός και Ανέλιξη πάντα κοντά στα παιδιά της πόλης

Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων “ΑΝΕΛΙΞΗ” πραγματοποίησαν διαδικτυακά, στις 28-12-20, μια δραστηριότητα με θέμα ένα παραδοσιακό, χριστουγεννιάτικο παραμύθι για καλικάντζαρους.

Η Πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, κα Εύη Μεντή σε σχετική δημοσίευσή της στην σελίδα του Φ.Ο.Τ στο facebook αποτιμώντας τη δράση ευχαρίστησε τους συντελεστές:

«Η παιδαγωγός Ελένη Κουσκουρέλου, ψυχή του Θεατρικού Εργαστηρίου του Ομίλου μας πολλά χρόνια τώρα, καθήλωσε με την αισθαντική και παραστατική αφήγησή της τα παιδιά, τα οποία με ενθουσιασμό συμμετείχαν στις δραστηριότητες αλληλεπίδρασης που ακολούθησαν.

Η εμπειρία μας από την μεγάλη και αυθόρμητη συμμετοχή των παιδιών, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, μας έδωσε το μήνυμα να συνεχίσουμε να εμπνεόμαστε και να δημιουργούμε δράσεις που δίνουν στα παιδιά την δυνατότητα – έστω και διαδικτυακά – να εκφράζονται σωματικά, να εκτονώνονται, να χαίρονται, να μοιράζονται ωραίες στιγμές.

Ως Πρόεδρος του Φ.Ο.Τ., εκφράζω την ικανοποίησή μου για τον τρόπο λειτουργίας του Εργαστηρίου και τις ευχαριστίες μου στην Ελένη Κουσκουρέλου, για την προσφορά της και την εποικοδομητική συνεργασία μας.

Ευχαριστώ ακόμη τον Πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης Δημήτρη Βόσνο για την στήριξή του, καθώς και την κοινωνιολόγο Αναστασία Μπεντεβή και την ψυχολόγο Ιωάννα Σίδερη, για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ο κοινός κώδικας επικοινωνίας μας σε θέματα που αφορούν την ψυχοπνευματική εξέλιξη των παιδιών, αποτελεί το κίνητρο για την συνδιοργάνωση ανάλογων δράσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή