Υιοθετήστε εικονικά ένα από ζωάκια του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης

Με ανακοίνωση του στο facebook, ο Πολιτιστικός και Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης / Tripolis animal Care μας προτρέπει να δείξουμε την αγάπη μας για τα ζώα της πόλης. Σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς είναι κατανοητό ότι είμαστε πιεσμένοι, αλλά η αλληλεγγύη είναι το όπλο όλων των κοινωνιών. Ας βοηθήσουμε όλοι, για να βελτιώσουμε τη ζωή των αδέσποτων φίλων μας και ναι κάνουμε την πόλη μας ένα ασφαλές μέρος συνύπαρξης.

Η ανακοίνωση:

«Εικονική Υιοθεσία»

Εάν αγαπάτε τα ζώα και θέλετε πολύ να υιοθετήσετε ένα από αυτά αλλά για κάποιους λόγους δεν μπορείτε, υιοθετήστε ένα ζωάκι Εικονικά! από εκείνα τα ζωάκια που φροντίζουμε καθημερινά εμείς ως Εθελοντικός Σύλλογος/Σωματείο.

Μία τέτοια απόφαση βοηθάει και το ζώο που θα επιλέξετε να υιοθετήσετε εικονικά αλλά και τους Φίλους του !

Αναλαμβάνοντας κάποια από τα έξοδα αξιοπρεπούς συντήρησής του, μας δίνετε την δυνατότητα να φροντίσουμε και κάποιο άλλο ζώο που έχει ανάγκη.

Τα ζώα μας φιλοξενούνται σε πανσιόν ή σε σπίτια εθελοντών μέχρι να βρουν το παντοτινό τους σπίτι.

Υπάρχουν, επίσης, ζώα τα οποία λόγω αναπηρίας, σοβαρής ασθένειας, ιδιαιτερότητας του χαρακτήρα τους ή πολύ προχωρημένης ηλικίας, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να υιοθετηθούν και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χρειάζονται τη δική μας φροντίδα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Μπορείτε να βοηθήσετε, καλύπτοντας με όποιο ποσό επιθυμείτε, μέρος από τα μηνιαία έξοδα της φροντίδας του, όπως τη φιλοξενία του, τη διατροφή του και την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ζώα που βρίσκονται προς υιοθεσία στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσής μας (fb, instagram) και να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

1. Με μήνυμά σας στο messenger / inbox,

2. Στο e-mail: animaltripoli@outlook.com.gr

3. Καλώντας στο κινητό τηλέφωνο του Συλλόγου μας: 693 2839363 .

Η εικονική υιοθεσία θα μπορεί να είναι σε ισχύ για όσο εσείς επιθυμείτε.

Αν ένα ζώο βρει το παντοτινό του σπίτι, θα είστε σε θέση να επιλέξετε μεταξύ της διακοπής της διαδικασίας της εικονικής υιοθεσίας και της επιλογής ενός άλλου ζώου που χρειάζεται τη βοήθειά σας.

Θα είμαστε Χαρούμενοι αν κάνετε τη δεύτερη επιλογή!

Διαλέξτε ένα από τα ζωάκια που έχουμε περιθάλψει αλλά κι από τα ζωάκια που συνεχώς βρίσκονται εγκαταλελειμμένα καθημερινά και θέλουμε να περιθάλψουμε. Καθημερινά γίνονται νέες αναρτήσεις στις σελίδες μας (fb, instagram) με ζωάκια που βρίσκονται σε ανάγκη. Ο Στόχος είναι η ολοκληρωτική και παντοτινή υιοθεσία τους. Ως τότε· η βοήθειά σας μέσω μίας

– Εικονικής Υιοθεσίας – θα είναι καθοριστική και πολύτιμα βοηθητική!

Βοηθήστε μας να τα βοηθήσουμε.!

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Με Εκτίμηση,

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή