Κώστας Τζιούμης: «Είμαστε σε ετοιμότητα – Αγαστή η συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Σε απόλυτη ετοιμότητα και εξαιρετική συνεργασία βρίσκονται ο Δήμος Τρίπολης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου (Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας), με στόχο να αντιμετωπιστεί το κύμα κακοκαιρίας το οποίο εξελίσσεται στην περιοχή μας και αναμένεται να συνεχιστεί τα επόμενα 24ωρα.
Η χιονόπτωση του Σαββάτου (16/1/2021) προκάλεσε ελάχιστα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίστηκαν άμεσα.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος προχώρησαν από κοινού σε δηλώσεις, το μεσημέρι του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης.
Ο Κώστας Τζιούμης σημείωσε: «Ευτυχώς, το κύμα κακοκαιρίας δεν επηρέασε ιδιαίτερα τον Δήμο Τρίπολης. Είχαμε κάποια μικρά προβλήματα σε ορεινά χωριά του Δήμου, όμως σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιμετωπίστηκαν. Είμαστε σε ετοιμότητα και ρίχνουμε αλάτι σε σημεία όπου υπάρχει ολισθηρότητα. Σκοπός μας είναι να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι και κυρίως η πρόσβαση στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Κάποιοι δρόμοι ανοίχτηκαν κατά προτεραιότητα για συμπολίτες μας νεφροπαθείς.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας υπό την καθοδήγηση του κ. Οικονομόπουλου, οι υπάλληλοι και οι συνεργαζόμενοι εργολάβοι είναι σε ετοιμότητα. Εφιστώ την προσοχή στους συμπολίτες μας να μην προβαίνουν σε άσκοπες μετακινήσεις και να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητά τους.»
Από την πλευρά του, ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε ότι δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα στο νομό Αρκαδίας, ότι όλο το οδικό δίκτυο είναι ανοιχτό και άμεσα αντιμετωπίστηκε ένα πρόβλημα που προέκυψε αρχικά στο δρόμο του Άστρους και σε κάποια ορεινά χωριά της Γορτυνίας και της Κυνουρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή