«Ναι» στο άνοιγμα των σχολείων στις πράσινες περιοχές

Συζητήσεις για το άνοιγμα των σχολείων. Τι θα ισχύσει για φροντιστήρια, ψάρεμα και κυνήγι. Δεν έχει συζητηθεί ακόμα το άνοιγμα της εστίασης

Όπως συζητείται τις τελευταίες ώρες, η Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας έδωσε το πράσινο φως για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων. Όπως όλα δείχνουν, οι μέχρι τώρα αποφάσεις αφορούν γυμνάσια και λύκεια σε «πράσινες περιοχές». Ακόμα, όπως όλα δείχνουν η Επιτροπή προτείνει τα φροντιστήρια να συνεχίσουν τη λειτουργία τους εξ’ αποστάσεως.

Παράλληλα, οι ειδικοί είπαν όχι σε άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ αλλά και των χιονοδρομικών κέντρων. Προηγήθηκαν βέβαια την Τετάρτη οι δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη, Υπουργού Ανάπτυξης, ότι ο κος Μητσοτάκης έβαλε φρένο στις συζητήσεις περί ανοίγματος των χιονοδρομικών και κατ’ επέκταση των μετακινήσεων από νομό σε νομό.  

Επίσης, αναμένεται θετική απόφαση για να επιτραπεί ξανά το κυνήγι και το ψάρεμα. Αυτό δήλωσε νωρίτερα το πρωί ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της επιτροπής, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Αναφερόμενος στην εστίαση ο ίδιος δήλωσε πως το ενδεχόμενο να ανοίξει θα εξεταστεί σε επόμενη συνεδρίαση, τονίζοντας πως «προχωράμε με μικρά βήματα, ανοίγοντας σιγά σιγά δραστηριότητες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή