Τ. Παπαζαχαρίας : Αποχωρεί από τη θέση του Συντονιστή ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του στο κοινωνικό μέσο του facebook, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας, αποχωρεί από τη θέση του δηλώνοντας «πάντα παρών» στους αγώνες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε :

«Αποχαιρετισμός στα όπλα!

Συντρόφισσες και σύντροφοι Καλημέρα σας.

Όπως είχα ανακοινώσει στις τελευταίες συνελεύσεις των Κομματικών Οργανώσεων, για μένα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ως Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας, και θα παραδώσω τη σκυτάλη με το τέλος των εσωκομματικών εκλογών που θα γίνουν στο άμεσο χρονικό διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους από τα μέλη που με εμπιστεύθηκαν και προπαντός εκείνες και εκείνους που έβαλαν πλάτη για να είμαστε σαν Κόμμα και σαν Οργάνωση παρόντες στις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στην Αρκαδία αλλά και στη χώρα μας γενικότερα.

Αποχωρόντας από τη θέση αυτή, θέλω να διευκρινίσω σε όλες και σε όλους σας ότι, σε καμία και σε κανέναν ενδιαφερόμενο δεν υποσχέθηκα και ούτε θα υποσχεθώ τη παραμικρή στήριξη, αφού πιστεύω ότι το δικαίωμα της αντικατάστασης το έχουν μόνο οι εσωκομματικές διαδικασίες και τα μέλη μας με τη ψήφο τους.

Ως εκ τούτου όποιοι και όποιες, μεταξύ των μελών μας, διαδίδουν διάφορα περί της σύμφωνης γνώμης μου να είναι ο αντικαταστάτης μου, είναι εκ του πονηρού και αποβλέπουν σε ιδιοτελείς σκοπούς.

Με αυτά τα λίγα λόγια σας αποχαιρετώ σαν Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής και δηλώνω πως θα είμαι πάντα παρών στους αγώνες μας, προσφέροντας την εμπειρία μου, από όποια θέση εσείς με τη ψήφο σας θα με επιλέξετε.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς.

Τρίπολη 23-1-2021

Τάσος Παπαζαχαρίας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή