Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε και ενισχύουμε σταθερά τους αδύναμους συνδημότες μας»

Τρόφιμα και είδη βασικής υλικής συνδρομής σε ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» ξεκίνησε να διανέμει ο Δήμος Τρίπολης, την Τετάρτη (3/2/2021). Η διανομή θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη 9/2/2201.
Το Κέντρο Διανομής επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τη διαδικασία και σε δηλώσεις του επισήμανε: «Είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης για όλους τους Δήμους της Αρκαδίας. Οι ωφελούμενες οικογένειες είναι περίπου 1900 σε όλη την Αρκαδία, εκ των οποίων οι 1150 κατοικούν στον Δήμο Τρίπολης.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου στηρίζουν έμπρακτα και ουσιαστικά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Εκτός από το πρόγραμμα που ήδη τρέχει, υπάρχουν 500.000 ευρώ για έργο που θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα και θα συνεχιστεί όλο το 2021. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι το κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει επιπλέον οικογένειες του Δήμου Τρίπολης.»
Τέλος , παράλληλα με την εν λόγω δράση, σήμερα στο χώρο του Κέντρου Διανομής πραγματοποιήθηκαν προληπτικά rapid tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή