ΕΠΟ προς Περιφέρεια: «Ευχαριστούμε για το γήπεδο της Νεστάνης, την κατοικία των Εθνικών ομάδων»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ευχαριστεί, μέσω προσωπικής επιστολής, τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, κ. Εμμανουήλ Σκαντζό για την έγκριση κονδυλίου κατασκευής σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου για τις ανάγκες της ΕΠΣ Αρκαδίας. Στην επιστολή, που εκφράζει, στο σύνολό της, την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, επιβεβαιώνεται πως το γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί και για τα τμήματα υποδομών των Εθνικών ομάδων, ενώ θα φιλοξενεί Εθνικά και Διεθνή τουρνουά! Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως «τα Τμήματα Υποδομής των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδας θα βρουν επιτέλους όχι απλώς και μόνο μία στέγη, αλλά στην πραγματικότητα μία μόνιμη κατοικία».

Η επιστολή του Προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου:

“ΠΡΟΣ – Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα – Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής, κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο – Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, κ. Εμμανουήλ Σκαντζό – Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Αξιότιμοι Κύριοι,

Με την παρούσα παρακαλώ δεχτείτε εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και προσωπικά εμού τις θερμές ευχαριστίες για την έγκριση κονδυλίου κατασκευής σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου για τις ανάγκες της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Η κατασκευή νέων γηπέδων στην επικράτεια αποτελεί για την ποδοσφαιρική αρχή της χώρας όχι απλώς μία λειτουργική ανάγκη, αλλά μία ειλικρινή απόδειξη ότι ο αθλητισμός στα αλήθεια αποτελεί βασική προτεραιότητα για όλους μας. Σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε ως Ε.Π.Ο. χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση και τη συνεισφορά όλων των φορέων που έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν τη στρατηγική επιλογή να μετατρέψουμε τον αθλητισμό και δη το ποδόσφαιρο σε μια υγιή επιλογή της κοινωνίας μας.

Η συμβολή σας, λοιπόν, σε αυτή την κατεύθυνση είναι καταλυτική. Η κατασκευή του εν λόγω γηπέδου της ΕΠΣ Αρκαδίας θα υπάρξει πολύτιμη κίνηση όχι μόνο για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Διότι εκτός από τις ανάγκες της ΕΠΣ Αρκαδίας, ένα τέτοιο γήπεδο τελευταίας γενιάς με τις σύγχρονες παροχές του θα μπορεί να φιλοξενήσει εθνικά ή και διεθνή ποδοσφαιρικά τουρνουά, αλλά και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ίδιας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας μας.

Διότι, τα Τμήματα Υποδομής των Εθνικών Ομάδων της Ελλάδας θα βρουν επιτέλους όχι απλώς και μόνο μία “στέγη”, αλλά στην πραγματικότητα μία μόνιμη κατοικία. Σε κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα της Ελλάδας, σε κομβικό σημείο αφού το γήπεδο της Νεστάνης Αρκαδίας θα κατασκευαστεί πλησίον της Εθνικής οδού μόλις 150 km από την Αθήνα, αλλά και στο κέντρο της Πελοποννήσου, μιας Περιφέρειας που με τις δικές σας προσωπικές ενέργειες αναδεικνύει την αγάπη της και τον σεβασμό της για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Οι μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας έχουν ανάγκη την κατασκευή ενός τέτοιου γηπέδου σε μια πολύ δύσκολη εποχή με βασικές ελλείψεις στις υποδομές του αθλήματος στη χώρα μας.

Αγαπητοί Κύριοι,

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και προσωπικά εγώ στεκόμαστε αρωγοί των προσπαθειών σας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και δηλώνουμε ευγνώμονες για τις ενέργειές σας σχετικά με την κατασκευή του σύγχρονου γηπέδου στην ΕΠΣ Αρκαδίας. Ο σεβασμός σας προς τον αθλητισμό αποτελεί μια σπουδαία παρακαταθήκη για τα παιδιά μας!

Μετά τιμής, Ευάγγελος Γραμμένος Πρόεδρος Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή