Κ.Τζιούμης : «Φτιάχνουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης»

Προχωρούν τα έργα για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης στο Λεβίδι, κατασκευής εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη.

Την Πέμπτη 4.2.2021, το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. ομόφωνα ενέκρινε αρχικά το πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή Δικτύου Συλλογής και Μεταφοράς Ακαθάρτων Λεβιδίου», προϋπολογισμού 6.960.000,00 € (χωρίς ΦΠΑ), χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και ακολούθως, ανακήρυξε ως προσωρινό ανάδοχο κατασκευής του ανωτέρω έργου, τον πρώτο εκ των συμμετεχόντων οικονομικών φορέων (κατά σειρά μειοδοσίας) που οι προσφορές τους κρίθηκαν παραδεκτές, δηλαδή της εργοληπτικής επιχείρησης Δομική Κρήτης Ανώνυμος-Τεχνική-Εμπορική-Ξενοδοχειακή-Βιομηχανική Εταιρεία με δ.τ «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε», με μέση έκπτωση 61,10%.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης συνολικού μήκους 23.700μ, του οικισμού Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης, η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους 23.300μ, καθώς και οι απαιτούμενες ιδιωτικές συνδέσεις του οικισμού Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης.

 Η προθεσμία περαίωσης του έργου ορίζεται σε εικοσιτέσσερις (24) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης δήλωσε τα εξής: «Αναβαθμίζουμε τις υποδομές μας με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των δημοτών μας με παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης. Κατασκευάζουμε το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του Λεβιδίου με στόχο την εξασφάλιση της αδιάλειπτης και ασφαλούς λειτουργίας του συστήματος ύδρευσης, με παροχή άριστης ποιότητας νερού. Παράλληλα, κατασκευάζουμε το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης βάζοντας το δικό μας αποτύπωμα σε ένα κοινό υπό προστασία αγαθό, το περιβάλλον».

(Δελτίο Τύπου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή