Αντικατάσταση κάδων απορριμμάτων στον Δήμο Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης προμηθεύτηκε εβδομήντα (70) μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων, οι οποίοι τοποθετούνται κυρίως σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Επιπλέον, ξεκίνησαν οι διαδικασίες ώστε τους επόμενους τέσσερις μήνες να προχωρήσει η προμήθεια για άλλους 140 μεταλλικούς κάδους.
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανατεθεί η επισκευή φθαρμένων μεταλλικών κάδων στο σύνολο του Δήμου Τρίπολης, ενώ στο τέλος Μαρτίου, είναι προγραμματισμένη η παραλαβή ενός καινούργιου απορριμματοφόρου, με χρήματα τα οποία εξασφάλισε η σημερινή δημοτική αρχή.
Επιπρόσθετα, θα παραληφθούν καινούργια  καλαθάκια για τα κεντρικά σημεία της πόλης, με σκοπό να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα.
Να υπογραμμισθεί ότι δέκα κάδοι απορριμμάτων αποσύρθηκαν για να ζωγραφιστούν, όπως συνέβη και με άλλους κάδους στο πρόσφατο παρελθόν, κάτι που μόνο θετικά σχόλια απέσπασε από τους δημότες της πόλης.
Τέλος, προχωρά η αγορά νέου απορριμματοφόρου που παράλληλα θα χρησιμοποιηθεί και ως πλυστικό μηχάνημα με δυνατότητα να καθαρίζει 40 κάδους την ημέρα.

ΛΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή