Αδ. Γεωργιάδης | Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά

«Εγώ δεν έχω δεσμευτεί σε ημερομηνία. Το 22 Μαρτίου το λέμε ως έναν σχεδιασμό υπό την αίρεση πάντα της πανδημίας. Και ο υπουργός Οικονομικών ως σενάριο το είπε, και πάντα ότι λέμε είναι υπό την αίρεση της εξέλιξης της πανδημίας. Όμως για να το λέμε ολόκληρο, λόγω της παρουσίας του εμβολίου και των δεκάδων χιλιάδων καθημερινών πια εμβολιασμών, που αναμένονται να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες τώρα που το εμβόλιο της AstraZeneca επιτρέπεται και στους άνω των 65. Σε 10 με 15 ημέρες που μεσολαβούν θα έχουμε σχεδόν μισό εκατομμύριο παραπάνω εμβολιασμένους. ‘Αρα το τείχος προστασίας μεγαλώνει. Είναι ένα πράγμα τα κρούσματα, άλλο πράγμα οι καταλήψεις ΜΕΘ και κρεβατιών νοσοκομείων και οι θάνατοι».

Αυτά είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του, πριν λίγη ώρα, στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm 97,8.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί και να τα καταφέρουμε στις 22 Μαρτίου υπό την αίρεση που σας είπα. Όταν έχεις φτιάξει ένα τείχος προστασίας στους ευάλωτους, αυτό αρχίζει να φαίνεται και στο ΕΣΥ» και συμπλήρωσε: «Μέσα στον Μάρτιο νομίζω θα έχουμε ανοίξει την αγορά. Ο Μάρτιος θα είναι ο μήνας που θα ανοίξει η αγορά».

«Όλα τα μέτρα που λαμβάνονται συγκλίνουν στην ρευστότητα, άλλωστε και αφού ανοίξει η αγορά , θα υπάρχουν μέτρα προστασίας για αρκετό διάστημα» σημείωσε και ο κ. Γεωργιάδης και υπογράμμισε: «Θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την επανεκκίνηση, σας το λέω και το υπογράφω».

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη απάντησε ότι «καταδικάζω απερίφραστα την αστυνομική βία. Είμαι πολύ υπέρ της αστυνομίας, την αγαπώ και την σέβομαι, αλλά η αστυνομία στα δημοκρατικά κράτη πρέπει να ασκεί την νόμιμη κρατική βία υπό δημοκρατικό έλεγχο, μέσα στα πλαίσια του νόμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή