Ευθεία επίθεση κατά των μηνυτών από το Δημήτρη Λιγνάδη

Ευθεία επίθεση σε βάρος των μηνυτών του εξαπέλυσε ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει μέσα από τις ενέργειες και τις δηλώσεις του, την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθηθεί όσο διαρκεί η επίμαχη έρευνα.

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε χθες νέα πειθαρχική αναφορά κατά της 19ης τακτικής ανακρίτριας, που χειρίζεται τη δικογραφία, κατηγορώντας τη ότι έχει παραβεί τα καθήκοντα της. Στην επίμαχη αναφορά ωστόσο, ουσιαστικά ξεδιπλώνει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του γύρω από τα όσα έχουν λάβει χώρα, ιδίως μετά την απολογία του πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Το μόνο βέβαιο είναι η επιμονή του να στρέφεται κατά των τριών μηνυτών του αλλά και κατά μαρτύρων που έχουν ήδη καταθέσει, επιβεβαιώνοντας περιγραφές των πρώτων.

Ο συνήγορος που από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, δεν σταματά να αναφέρεται στους καταγγέλοντες, προχώρησε και στην 22σέλιδη αναφορά σε χαρακτηρισμούς σε βάρος τους. Χαρακτηριστικά, επισημαίνει για τον άνδρα που έχει καταγγείλει το βιασμό του στην Επίδαυρο τον Αύγουστο του 2015: “Το πρόσωπο αυτό κατέθεσε ότι κατά το χρονικό διάστημα 2014 έως 2016 δηλαδή σε ηλικία 16 προς 17 ετών, δήθεν είχε σεξουαλική σχέση μαζί μου με τη θέληση του και ότι μία φορά εντός αυτού του χρονικού διαστήματος ανάμεσα σε πολλές άλλες σεξουαλικές επαφές μας υπήρξε και μία που κατά τους ισχυρισμούς του «δεν ήθελε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή