Netflix: Τι ισχύει για το διαμοιρασμό λογαριασμών

Ταραχή έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η πλατφόρμα του Netflix μετά από τις ειδοποιήσεις σε λογαριασμούς που χρησιμοποιούνται από περισσότερα από ένα άτομα. Οι ειδοποιήσεις  ζητούν ταυτοποίηση ή νέο λογαριασμό. Τι απαντά η εταιρεία.

Αντιδράσεις και αναστάτωση τις τελευταίες ώρες στα social media από τις ειδοποιήσεις που φέρεται να εμφανίστηκαν σε διάφορους χρήστες του Netflix κατά την είσοδό τους στη streaming υπηρεσία. Σύμφωνα με αυτές τις ειδοποιήσεις οι χρήστες πρέπει να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους, πληρώνοντας την παραμονή τους στο λογαριασμό ενός τρίτου. Εναλλακτικά, το NETFLIX καλεί τα προφίλ “τρίτων” να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό, πράγμα που διαφοροποιεί τα δεδομένα που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Η απάντηση του Netflix

Σύμφωνα με την απάντηση της εταιρείας, φαίνεται πως, για την ώρα τουλάχιστον, δεν χρειάζεται να πανικο. Σε αντίθεση, λοιπόν, με τους νέους όρους που αναφέρουν πως οι λογαριασμοί “ενδέχεται να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα εκτός του σπιτιού”, από την εταιρεία υποστηρίζουν πως πρόκειται απλά για μία δοκιμή που έχει σχεδιαστεί ώστε “να διασφαλίζεται ότι όσοι χρησιμοποιούν έναν λογαριασμό έχουν εξουσιοδοτηθεί να το κάνουν”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή