Η φωτογραφία της ημέρας | Από τον Γιάννη Κορολή

Ο Γιάννης Κορολής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη μας, την Τρίπολη, με καταγωγή από το Καστρί Κυνουρίας. Σπούδασε νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας. Η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία ξεκίνησε από την νεαρή ηλικία των 17 χρόνων. Σήμερα, μοιράζεται μαζί μας, μία “εικόνα” ξεχωριστή.

Να τι μας είπε ο ίδιος για αυτήν : “Από μικρό παιδί θυμάμαι να αποθηκεύω τα στιγμιότυπα που μου κέντριζαν το ενδιαφέρον στο μυαλό μου, μέχρι την στιγμή που σε ηλικία 17 ετών  βρέθηκε στα χέρια μου η πρώτη μου φωτογραφική μηχανή και αυτό έμελλε να αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο σκέψης και έκφρασής μου. Από εκείνο το σημείο μια φωτογραφική μηχανή αποτελεί την προέκταση του χεριού μου  αποτυπώνοντας ότι σημαντικό ή ασήμαντο μου τραβήξει την προσοχή.”

Αγώνας και Δικαιοσύνη

Η φωτογραφία φέρει τον τίτλο “Αγώνας και Δικαιοσύνη”.

Κατά τον Γιάννη :

“…Είναι σαν να τοποθετήθηκαν όλα μέσα στο κάδρο να μας θυμίζουν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ο γέρος του Μωριά στέκει αγέρωχος απέναντι από το δικαστικό μέγαρο και ανάμεσά τους κόσμος που κάνει την βόλτα του, παιδιά που παίζουν, πρόσφυγες και προσφυγόπουλα που αναζητούν μια νέα πατρίδα… ”

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Κορολή (@korolis_photographydesign) που σήμερα μοιράστηκε ένα κομμάτι της τέχνης του μαζί μας και ελπίζουμε να μας χαρίσει πολλές ακόμη όμορφες εικόνες στο μέλλον!

Επιμέλεια : Γεωργία Κακή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή