Εργαστήρια οδικού χάρτη και νέα ιστοσελίδα ICC Δήµων Τρίπολης & Κορινθίων

«Είμαστε πια στην τελική ευθεία για τη δημιουργία και κατάθεση του οδικού χάρτη, ο οποίος θα καθορίσει τα βήματά μας τα επόμενα δύο χρόνια για την επιτυχή εφαρμογή των λύσεων που δημοτικές αρχές και φορείς συναποφασίσαμε και συνδημιουργήσαμε τους τελευταίους 8 μήνες», δήλωσε η κα. Ζωή Μυλωνά, σύμβουλος ευρωπαϊκών υποθέσεων του Δήμου Τρίπολης και συντονίστρια της ομάδας ICC Τρίπολη-Κόρινθος κατά την έναρξη των διαδικτυακών «Εργαστηρίων ελέγχου και οδικού χάρτη» που συνδιοργάνωσαν οι Δημοτικές Αρχές Τρίπολης και Κορινθίων.

Γεμάτη και εποικοδομητική υπήρξε η βδομάδα, 24-28 Μαΐου, για την ομάδα ICC Τρίπολη-Κόρινθος που διεξήγαγε τρία διαδικτυακά θεματικά εργαστήρια με την παρουσία και συμμετοχή ενεργών πολιτών και φορέων. Τις παρουσιάσεις των τριών επικρατέστερων λύσεων για τη δημιουργία τουριστικών διαδρομών και ψηφιακών πλατφορμών εξυπηρέτησης πολιτών καθώς και γα την ανάπτυξη της έξυπνης επιχειρηματικότητας ακολούθησε ανοιχτός διάλογος που έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να σχολιάσουν, να προτείνουν και να εμπλουτίσουν τις επικρατούσες προτάσεις ώστε να καταλήξουν στον οδικό χάρτη.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πλοηγηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα icc.tripolis.gr στην οποία οι δημότες μπορούν να βρουν πληροφορίες για την Πρόκληση των Ευφυών Πόλεων και να έχουν πρόσβαση στο υλικό που παράγεται καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών του προγράμματος.

Το διάστημα που μεσολάβησε από τα εργαστήρια του Φλεβάρη, η ομάδα ICC Τρίπολη-Κόρινθος αξιοποίησε τη συμβολή και ανατροφοδότηση των φορέων και των ενεργών πολιτών, διοργάνωσε περαιτέρω συναντήσεις με ειδικούς και εκπροσώπους άλλων πόλεων τόσο της Ελλάδας όσο και της υπόλοιπης Ευρώπης και αξιολογήθηκε επιτυχώς στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό συνέδριο που διοργάνωσε το Πρόγραμμα ICC.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://icc.tripolis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή