Κώστας Τζιούμης: «Εξασφαλίζουμε χρήματα για έργα σε όλα τα χωριά του Δήμου Τρίπολης»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα έργα αγροτικής οδοποιίας, στο σύνολο του Δήμου Τρίπολης.


Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα Μανθυρέας όπου διαπίστωσε από κοντά την πορεία των εργασιών και παράλληλα είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Ηλία Μαχαίρα.
Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι πρόκειται για δρόμους σημαντικούς οι οποίοι εξασφαλίζουν πρόσβαση -σε αγρότες και κτηνοτρόφους- προς τις ιδιοκτησίες τους.
Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης ανάφερε ότι είναι σε εξέλιξη εργολαβία για έργα αγροτικής οδοποιίας σε αρκετά χωριά και τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί μία νέα σύμβαση 1.400.000 ευρώ. Ταυτόχρονα, έχει υποβληθεί πρόταση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για επιπλέον 3.000.000 ευρώ, ώστε με τα χρήματα αυτά να καλυφθούν συνολικά οι ανάγκες σε όλους τους αγροτικούς δρόμους, εντός του Δήμου Τρίπολης.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μανθυρέας, κ. Μαχαίρας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για το εξελισσόμενο έργο και επισήμανε πως η Τεγέα είναι μία περιοχή αγροτική, όπου τέτοιες παρεμβάσεις στηρίζουν έμπρακτα και ουσιαστικά τους παραγωγούς.

dimostripolis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή