Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του

Στη φυλακή παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς  το Συμβουλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών απέρριψε  το αίτημα του που υπεβλήθη δέκα μόλις ημέρες μετά την απολογία του για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης.

Οι δικαστές υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση που προηγήθηκε έκριναν ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, θα πρέπει να παραμείνει κρατούμενος στις φυλακές Τριπόλεως ενώ του απέρριψαν το αίτημα και για κατ´ οίκον κράτηση με «βραχιολάκι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο δέχθηκε ότι οι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δικαστές έκριναν πως υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων οπως είχε κριπνει η ανακρίτριας.

Δεν δέχθηκαν δε ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, ενώ απέρριψαν και τους ισχυρισμούς του ηθοποιού πως οι καταγγελουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών δεν έχουν γίνει γνωστά.

ΠΗΓΗ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή