Δήμος Τρίπολης| Εργασίες ανακαίνισης στο Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας

Αδιαπραγμάτευτος στόχος της δημοτικής αρχής η διαρκής αναβάθμιση κτιριακών υποδομών στα σχολεία μας

Σε εργασίες ανακαίνισης του κτιρίου, στο οποίο στεγάζονται το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Κανδήλας, προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης.

Τις κτιριακές εγκαταστάσεις επισκέφθηκε, την Πέμπτη (9/9/2021), ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Τρίπολης κ. Δημήτρης Μακαρούνης, μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γεώργιο Οικονομόπουλο, προκειμένου να διαπιστώσουν, εκ του σύνεγγυς, το αποτέλεσμα των εργασιών.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ελαιοχρωματισμός των αιθουσών, βελτίωση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και διάφορες άλλες αναγκαίες μικρές παρεμβάσεις.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Μακαρούνης, τόνισε ήταν ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και της εκπαιδευτικής κοινότητας που πλέον έγινε πραγματικότητα. Υπογράμμισε δε το ενδιαφέρον του Δημάρχου κ. Κώστα Τζιούμη για την αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων στον Δήμο Τρίπολης.

Εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο ο οποίος προχώρησε σε δωρεά για τον ελαιοχρωματισμό των σχολείων. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι ο George Kollias από την Αμερική πρόκειται να δωρίσει διαδραστικό πίνακα διδασκαλίας. Ενώ, ευχαρίστησε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, την τοπική κοινότητα Κανδήλας, καθώς και τον ανάδοχο του έργου.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, σημείωσε ότι ήταν απολύτως αναγκαίες οι παρεμβάσεις στο σχολείο, τονίζοντας την βαρύτητα που δίνει ο Δήμαρχος Τρίπολης στις τοπικές κοινότητες.

Για άψογη συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης μίλησε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κανδήλας κ. Παναγιώτης Ευσταθίου, ενώ ο τοπικός σύμβουλος κ. Γιώργος Στριφτόμπολας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη δημοτική αρχή, λέγοντας ότι για πρώτη φορά γίνονται τόσα έργα στο χωριό της Κανδήλας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή