Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στη 85η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στοχεύοντας στη δυναμική παρουσία των Αρκαδικών επιχειρήσεων, φιλοξενεί τοπικές επιχειρήσεις στο δικό του εκθεσιακό περίπτερο, Hall 3, Stand: B9  καθώς και στο περίπτερο, Hall 13, stand 15 που παρέχεται στα Επιμελητήρια από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Τερζής, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Κολοκούσης, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Παναγιώτης Μαντάς, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος κ. Γιάννης Σαμπράκος και ο Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών κ. Παρασκευάς Κατσικερός, οι οποίοι μεταξύ άλλων εκδηλώσεων και δράσεων της ΔΕΘ θα παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με κύριο ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Για πρώτη φορά το Επιμελητήριο Αρκαδίας, διοργανώνει τη δική του εκδήλωση, με θέμα: «Ο τουρισμός στην Αρκαδία» στο πλαίσιο εκδηλώσεων της ΔΕΘ, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ στο συνεδριακό κέντρο “Νικόλαος Γερμανός”, αίθουσα Β στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Με στόχο την προώθηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών όλων των μορφών τουρισμού της Αρκαδίας, στη διάρκεια της εκδήλωσης  θα παρουσιαστούν το τουριστικό video «This is Arcadia», τα τουριστικά οικονομικά μεγέθη του νομού, καθώς και τη νέα δράση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, «Συνεργατικός Σχηματισμός Καινοτομίας».

Περισσότερα θα βρείτε στο ΑΡΚΑΔΙΑLIVE.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή