Κ.ΕΛ.ΑΝ. : Λογοκρισία που θυμίζει ατμόσφαιρα Βορείου Κορέας και Ερντογανικών επιχειρήσεων

Με εντολή του Μαξίμου το Mega Channel λογόκρινε τον Γραμματέα του Κ. Ελ. ΑΝ. Γρηγόρη Πετράκο

Η παρούσα ανακοίνωση έχει ως βασικούς αποδέκτες τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, τις Διεθνείς Ενώσεις Δημοσιογράφων, την Αμερικανική Πρεσβεία και όλους τους Ευρωπαίους Αντιπροσώπους στην Αθήνα.

Όταν με εντολή του πρωθυπουργού λογοκρίνονται καλλιτέχνες και πολιτικά κινήματα, τότε η εικόνα της χώρας αναδίδει ατμόσφαιρα Βορείου Κορέας και Ερντογανικών επιχειρήσεων. Ο πρωθυπουργός αφρίζει στην ιδέα ότι η Νέα Δημοκρατία “αδειάζει” από οπαδούς, οι οποίοι προσέρχονται και εντάσσονται στο Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ του Γιώργου Τράγκα.

Σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ιδιοκτησίας του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, “εσφαγίασε” στην εκπομπή της κ. Ελεονώρα Μελέτη τη συνέντευξη του Γραμματέα του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Γρηγόρη Πετράκου. Ο καλλιτέχνης και Γραμματέας των Ελευθέρων Ανθρώπων δέχτηκε να μεταβεί στο σπίτι του συνεργείο του Mega Channel και κατά τη διάρκεια της συνεντεύξεως απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και εξήγησε γιατί προσχώρησε και ανέλαβε συγκεκριμένο ρόλο στο Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Το τηλεοπτικό προϊόν σήμερα παρουσιάστηκε κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Μεγάρου Μαξίμου και του κ. Μαρινάκη. Η συνέντευξη μεταδόθηκε λογοκριμένη και μονταρισμένη, μην τυχόν ξεφύγει αναφορά στο Κίνημα του Γιώργου Τράγκα. Επίσης, αφαίρεσαν με εντελώς φασιστικό τρόπο την ιδιότητα που έχει ο κ. Πετράκος στο
Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Λογοκρισία υπήρξε και στο σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το κανάλι του κ. Μαρινάκη, όπως και από την κ, Ελεονώρα Μελέτη.

Απέφυγαν να γράψουν ότι είναι Γραμματέας και Εκπρόσωπος του Κινήματος στα media! Είναι γνωστός στο πανελλήνιο ο τρόμος του πρωθυπουργού απέναντι στον Γιώργο Τράγκα και την κριτική του, όπως και οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί εναντίον του βετεράνου της δημοσιογραφίας. Πρέπει όμως και ο κ. Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Mega, να κατανοήσει ότι διαχειρίζεται ένα δημόσιο αγαθό και είναι υποχρέωσή του να σέβεται την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, την ελεύθερη έκφραση και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Καταγγέλλουμε σε όλες τις δημοσιογραφικές ενώσεις τη λογοκρισία στη συνέντευξη του
Γρήγορη Πετράκου. Να υπενθυμίσουμε ότι η μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του Γρήγορη Πετράκου με τον Αντώνη Σρόιτερ για τον Alpha δεν μεταδόθηκε ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή