Το κέντρο ξένων γλωσσών «Δαμιανού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά προσαρμοζόμενο στις συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία

Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και το κέντρο ξένων γλωσσών «Δαμιανού» είναι εδώ για να υποδεχθεί τους μαθητές και να τους διδάξει να μιλούν αλλά κυρίως να αγαπούν τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ισπανικά και τα ρωσικά !

Καθώς ο covid – 19 είναι μία συνθήκη έκτακτη που εύλογα απασχολεί μαθητές και γονείς, αξίζει να σημειωθεί πως το κέντρο ξένων γλωσσών «ΔΑΜΙΑΝΟΥ», σε συνεργασία με το στεγνοκαθαριστήριο Pro Clean, απολυμαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα όλους τους χώρους του κέντρου, ώστε σπουδαστές, γονείς και εκπαιδευτικοί, να έχουν τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με υπευθυνότητα, συνέπεια και ασφάλεια.

Ο καθαρισμός και η απολύμανση των δημοσίων και ιδιωτικών χώρων συγκαταλέγονται στα βασικά μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για την μείωση του κινδύνου μετάδοσης του Covid-19 και το κέντρο ξένων γλωσσών «Δαμιανού» τα τηρεί πιστά!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 2710.227747

ή επισκεφθείτε μας στη Δήμητρος 21, Τρίπολη Αρκαδίας,

ή στην επίσημη ιστοσελίδα μας : https://english-language-school-2458.business.site/?fbclid=IwAR2e-IllPY5CJI3q1z0GER2NWwwnmO5x5GYKB7FYTlPb2T26MnjQaBNi01s ή

στην σελίδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/damianoulanguagecentre

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή