Ο καιρός αύριο Τετάρτη στην Τρίπολη

Τετάρτη, 27 Οκτώβριος, 2021 σε Τρίπολη ο καιρός θα είναι τέτοια:

  • κατά τη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία του αέρα μειώνεται σε +6…+8°C; πολύ κρύο: ψυχρός, Σημείο δρόσου: +2,23°C; λόγος της θερμοκρασίας, η ταχύτητα του ανέμου και την υγρασία: Ένα στεγνό κομμάτι για κάποιους; καθίζηση δεν αναμένεται, . πολύ ασθενής (ελαφριά αύρα) άνεμο που φυσάει από το Βρίσκεται στα βορειο-ανατολικά με ταχύτητα 7-11 km/h, στον ουρανό, μερικές φορές υπάρχουν μικρά σύννεφα; ρούχα για την εποχή: μπότες, πάνινα παπούτσια, μάλλινο καπέλο, κάλτσες, μακρύ κάλτσες, καλτσόν, παντελόνι, ζεστό παντελόνι, ζεστό παντελόνι, μακρυμάνικο πουκάμισο, μπλούζα με μακριά μανίκια, αθλητική μπλούζα, πλεκτό φόρεμα, σακάκι, παλτό demi-season, μπουφάν; σεζόν: φθινόπωρο.
  • το πρωί η θερμοκρασία του αέρα θερμαίνει μέχρι +6…+11°C; πολύ κρύο: ψυχρός, Σημείο δρόσου: +2,09°C; λόγος της θερμοκρασίας, η ταχύτητα του ανέμου και την υγρασία: Ένα στεγνό κομμάτι για κάποιους; καθίζηση δεν αναμένεται, . ασθενής (γλυκιά αύρα) άνεμο που φυσάει από το Βρίσκεται στα βορειο-ανατολικά με ταχύτητα 7-14 km/h, φωτεινός ουρανός.
  • το απόγευμα η θερμοκρασία του αέρα θερμαίνει μέχρι +12…+14°C, Σημείο δρόσου: +5,23°C; λόγος της θερμοκρασίας, η ταχύτητα του ανέμου και την υγρασία: Ένα στεγνό κομμάτι για κάποιους; καθίζηση δεν αναμένεται, . ασθενής (γλυκιά αύρα) άνεμο που φυσάει από το ανατολή με ταχύτητα 14-18 km/h, συννεφιασμένο ουρανό.
  • το βράδυ η θερμοκρασία του αέρα μειώνεται σε +8…+12°C, Σημείο δρόσου: +3,96°C; λόγος της θερμοκρασίας, η ταχύτητα του ανέμου και την υγρασία: Ένα στεγνό κομμάτι για κάποιους; καθίζηση δεν αναμένεται, . ασθενής (γλυκιά αύρα) άνεμο που φυσάει από το ανατολή με ταχύτητα 11-14 km/h,

η διάρκεια της ημέρας είναι 10:48

πηγή : https://el.meteotrend.com/forecast/gr/tripoli/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή