Τα ζώδια της ημέρας (28/10)

Κριός

Φανείτε περισσότερο ψύχραιμοι στις προκλήσεις του περιβάλλοντος και μην αφήνετε την ένταση να σας επηρεάσει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας εκθέσει εκεί που δεν χρειάζεται.

Ταύρος

Η μέρα σηματοδοτεί μετακίνηση των ενδιαφερόντων σας σε πιο δημιουργικές και αποδοτικές ασχολίες. Συνεργασίες στα επαγγελματικά σας και συνεταιρισμοί θα αποδώσουν σταδιακά.

Δίδυμοι

Φροντίστε να καταπολεμήσετε τη δυσπιστία που σας αγχώνει. Οι επόμενες συναναστροφές κρύβουν ευχάριστες μικρές εκπλήξεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τακτική.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή απαιτεί προσοχή στα πρακτικά και επαγγελματικά σας θέματα. Να θυμάστε ότι για όλα υπάρχει λύση και όλα μπορούν να διορθωθούν αν συγκεντρωθείτε στο στόχο σας.

Λέων

Ο Δίας στον Υδροχόο αναδεικνύει τα ταλέντα σας σε όλους τους τομείς και δεν πρέπει να αδικείτε τον εαυτό σας με τη σκέψη του ακατόρθωτου.

Παρθένος

Σκεφτείτε πως μπορείτε να συνδυάσετε το τερπνό με το ωφέλιμο. Αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Τοξότη ευνοεί τη διάθεσή σας για περιπέτεια, αλλά σας θέλει έτοιμους για να πάρετε κάποιου είδους ρίσκο.

Ζυγός

Δέχεστε πιέσεις από το στενό περιβάλλον να αλλάξετε συνήθειες και προτεραιότητες. Δεν είστε υποχρεωμένοι να εγκαταλείψετε στη μέση κάποια σημαντική σας προσπάθεια.

Σκορπιός

Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον ασχολείται έντονα μαζί σας και δεν αποκλείεται μερικές φορές, να αισθανθείτε μια μορφή αδιακρισίας εκ μέρους του. ]

Τοξότης

Η φιλοξενούμενή σας Αφροδίτη σας παρακινεί να αναλάβετε δράση στα προσωπικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα εκεί που αισθάνεστε ότι έχετε αδικήσει τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Όσοι από εσάς έχετε την ευθύνη της οικογένειας ή μεγαλύτερων συγγενών σας, θα πρέπει να ελαφρύνετε κάποια από τα βάρη τα οποία έχετε επωμιστεί.

Υδροχόος

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, θα σας προσφέρει την ευκαιρία τακτοποίησης των εκκρεμοτήτων στα οικονομικά και στα πρακτικά σας.

Ιχθύες

Κάποια ιδιότητά σας ή ταλέντο θα λειτουργήσει θετικά και θα προσελκύσει ιδιαίτερους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Είναι στο χέρι σας να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας.

πηγή : https://elle.gr/must-see/ta-zodia-tis-imeras-28-10/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή