Κώστας Τζιούμης: «Φροντίζουμε για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου μας – Ετοιμάζουμε ένα σύγχρονο Καταφύγιο» Κύριο

Στην τελική φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής καταφυγίου για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Τρίπολης.

Πρόκειται για το έργο “Διαμόρφωση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφύγιου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Τρίπολης” με προϋπολογισμό μελέτης 216.455 ευρώ (με ΦΠΑ 24%).

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Αντικείμενο του έργου είναι η διαμόρφωση καταφύγιου αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Τρίπολης.
Οι εργασίες που εκτελούνται είναι οι εξής:
• Κατασκευή κελιών από μεταλλικούς δοκούς και μεταλλικό γαλβανισμένο πλέγμα τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο του κτηρίου καθώς και εργασίες πλαγιοκάλυψης από προκατασκευασμένα πάνελ
• Κατασκευή εγκατάστασης αποχέτευσης λυμάτων στο κτήριο των κελιών.
• Ηλεκτρολογική εγκατάσταση (φωτισμός ρευματοδότες) στο κτήριο των κελιών.
• Κατασκευή εσωτερικής εγκατάστασης ύδρευσης στο κτήριο των κελιών.
• Χρωματισμός των γραφείων διοίκησης της εγκατάστασης.
• Διαμόρφωση, οδού πρόσβασης και οδών κυκλοφορίας εντός του γηπέδου με ασφαλτοσκυρόδεμα και βιομηχανικό δάπεδο από σκυρόδεμα.
• Προμήθεια και τοποθέτηση τεσσάρων (4) πολυδιαιρούμενων κλιματιστικών μονάδων τοίχου (split units) για το κλιματισμό των χώρων παραμονής προσωπικού του κτηρίου γραφείων της εγκατάστασης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε το υπό κατασκευή Καταφύγιο, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Λαγό και σε δηλώσεις του, σημείωσε: «Προχωράμε, εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, ακόμα μία σημαντική υποδομή για την Τρίπολη.
Ο Δήμος μας, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, θα διαθέτει ένα σύγχρονο καταφύγιο όπου θα φιλοξενούνται τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, επιλύοντας έτσι ένα χρόνιο σοβαρό πρόβλημα.
Άμεσα θα γίνουν και οι αναγκαίες προσαρμογές που απαιτεί το πρόσφατα ψηφισθέν, νομοθετικό πλαίσιο για τη διαχείριση των αδέσποτων καθώς και η προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, μέσω της νέας πρόσκλησης που έχει εκδώσει το Υπουργείο Εσωτερικών.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή